Ενημερωτική δράση με τη συνεισφορά του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Καρδίτσας.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης της εξωστρέφειας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά, συνδιοργανώθηκε ενημερωτική δράση, αυτή τη φορά με τη συνεισφορά του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Καρδίτσας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε άρτια εξοπλισμένη αίθουσα του σχολείου μας, την Τρίτη 9 Μαΐου 2023. Συγκεκριμένα ενημερώθηκαν όλοι οι μαθητές του σχολείου, ανά τάξη ξεχωριστά, για θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, από αρμόδιο αστυνομικό του τμήματος τροχαίας.

Κατά την ενημέρωση δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές προς τους μαθητές, για την ασφαλή κυκλοφορία στο δρόμο, στις διαβάσεις πεζών, στο πεζοδρόμιο, για την κυκλοφορία με το ποδήλατο, καθώς για την αναγκαιότητα χρήσης των ζωνών ασφαλείας  στο αυτοκίνητο.

Οι μαθητές εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρων για την ενημέρωση και έλαβαν χρήσιμες απαντήσεις, στα ερωτήματα, που υπέβαλαν στην  αρμόδιο αστυνομικό.

Το σχολείο μας ευχαριστεί θερμά το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Καρδίτσας, για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση και την άψογη συνεργασία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...